Barnpassning

Behöver ni hjälp med barnpassning?

Vi på Barnens Eventbyrå står redo med barnpassare i hela landet. Hos oss kan ni boka Barnpassning vid enstaka tillfällen eller om ni önskar mer kontinuerligt!

Hämtning

Hämtar på dagis eller skolan, lagar middag, läser läxorna, pysslar och leker. Gör färdigt det du vill på jobbet, gå och träna eller få tid till veckans ärenden oc h låt våra barnpassare ta hand om dom små!. Du slipper stressa och får möjlighet till mer kvalitetstid med barnen. Ni bestämmer tiderna så att ni får den hjälp ni vill ha.

Sporadiska tillfällen

Vi hoppar in och hjälper till när det behövs. När du inte har möjlighet att vabba, när du måste jobba utanför dagis öppettider eller när du väldigt gärna vill kunna vara med på en helgtillställning med dina vänner. Då är det fantastiskt skönt att kunna få snabb och enkel hjälp av en duktig barnvakt. Efter överenskommelse kan våra barnvakter även passa barnen under nattetid.

Barnpassning på större tillställningar och middagar

Vid vissa tillfällen vill ni kanske ha med barnen men ändå ha någon som hjälper till. Vi kan ordna med pysselhörnor, roliga lekar under kvällen så att ni kan njuta av middagen i lugn och ro.

För mer information

Kontakta Oss